Voor De Wekker Wakker

Erik van Vliet begon zijn radio loopbaan al op 11 jarige leeftijd. Met een minuscuul meetzendertje en bijbehorend klein bereik draaide hij al muziek. Maar ja, van het een komt het ander… Erik stapte al vrij snel over naar een wat groter radiostation, Radio Popcorn in Ede (GLD). Daarna volgden nog veel meer radiostations waar hij plaatjes draaide, waaronder ook wat grotere stations als Radio Baccara, Bigsound en Radio Inhoud. Hij heeft ook nog een tijdje in Nijmegen rondgelopen en veel zenders in die tijd versleten maar is bijna nooit zelf weggegaan ..meestal door opheffen van station

Na verloop van tijd besloot Erik om zijn programma’s meer inhoud te geven, want plaatjes draaien, dat kon iedereen……….
43 Jaar later is de passie nog steeds niet weg en maakt hij een radioprogramma’s die net even iets meer inhoud heeft. Want radio maak je volgens Erik niet alleen voor je luisteraars, maar natuurlijk ook een beetje voor jezelf! Na elke radioshow moet er een bepaalde voldoening zijn die nog even na suddert als het ware. Nog een passie van Erik is “nieuws”. Nieuwsgierig als ie is, wil ie altijd weten wat er in de wereld gebeurt en liefst maakt ie er ook deel van uit door het nieuws via de radio bij de luisteraar thuis te brengen.

Erik is duidelijk aangestoken door het radio virus. Partner Natascha geeft hem die ruimte en helpt ook mee, maar gaat ook graag met hem wandelen en samen met het gezin er op uit.

Voor de wekker wakker is er lekker vroeg van 6 tot 7.

Event Timeslots (5)

Maandag
-
Erik van Vliet

Dinsdag
-
Erik van Vliet

Woensdag
-
Erik van Vliet

Donderdag
-
Erik van Vliet

Vrijdag
-
Erik van Vliet