The Marvin Show – Marvinmarvelous

Marvinmarvelous speelt als een ervaren DJ en Producer, wiens oorsprong al op jonge leeftijd begon in de dance-muziekscene, met omringende muzikale invloeden in zijn ouderlijk huis zoals Motown, R&B, Jazz en Classic Rock die hebben bijgedragen aan het vormgeven van de muziek die hij deelt. met de wereld van vandaag.

Hij begreep het idee van muziek op de indrukwekkende leeftijd van 7 jaar, toen hij meteen op het idee kwam om instrumenten te bespelen, met drumlessen van de beroemde studiodrummer Bill Arnold. Kort daarna begon Marvin zijn muzikaal getinte carrière op 14-jarige leeftijd, toen hij de aandacht begon te trekken als een lokale jazzdrummer in zijn geboorteplaats Springfield, MA. Hij begon lawaai te maken en bracht het talent naar zijn geboorteplaats, waar hij begon te DJ’en voor lokale feesten en evenementen om te voldoen aan de vraag van een gebrek aan dj’s in zijn stad op dat moment.

Marvin heeft vanaf het begin zijn innovatieve ideeën getoond, aangezien hij zijn eerste DJ-systeem maakte door oude stereocomponentensets uit elkaar te halen en nieuwe luidsprekers te bouwen met de onderdelen. Dit leidde ertoe dat hij zijn muzikale kennis en microfoonvaardigheden verfijnde als radio-dj-persoonlijkheid voor het lokale station WBCC in Daytona Beach, Florida. Succes volgde hem kort na zijn verhuizing naar Zuid-Californië, waar hij de eerste DJ werd voor vele lokale clubs en privé-evenementen met beroemdheden.

Snel vooruitspoelend naar de huidige tijd, zit Marvinmarvelous achter een indrukwekkende discografie van house-anthems zoals ‘Boys and Girls’, ‘All I Do’ en ‘Harvard Soul’. Zijn talent voor de kunst van het produceren van muziek is wat hem onderscheidt van de rest, aangezien zijn geluiden internationale niveaus hebben bereikt in landen als Frankrijk, Spanje, Panama en de Dominicaanse Republiek.

Sluit je aan bij Marvinmarvelous terwijl hij zijn vaardigheden blijft ontwikkelen met een unieke mix van Deep House, Electro House en R&B op maat gemaakt om in de ziel te worden gevoeld en naar behoren te genieten.Event Timeslots (1)

Woensdag
-
The Marvin Show - Marvinmarvelous