The Global Connection Show – Love to be…

Trimtone, David Morales, David Penn, The Cube Guys, Selena Faider Love to be…werd opgericht in 1994 aan de Music Factory in Sheffield en staat bekend om een van de originele Super Club-merken zijn die hebben bijgedragen aan het vormgeven van de moderne tijd dans muziek cultuur.

Love to be… vestigde zich al snel als een toonaangevend merk binnen clubland door Mixmag clubavond te winnen van het jaar in 1996 in welk jaar hun eerste Love to be… Album werd uitgebracht. Graag be… heeft ’s werelds beste DJ’s uitgenodigd om te pronken hun decks, waaronder Pete Tong, Roger Sanchez, Eric Morillo en heeft sterren gemaakt van hun resident DJ’s. Graag worden… gepionierd het concept van glam clubbing tot een stylish house soundtrack en is blijven staan de tand des tijds voortdurend meebewegend trends en cultuur voor 3 decennia en is nu een van Europa’s langstlopende evenementen.

Door de jaren heen

heeft Love to be… zijn evangelie verspreid via tournees door het VK van het Ministerie in Londen tot Mint club in Leeds en Sankeys in Manchester, en heeft overzeese evenementen gehouden op Ibiza (at Pacha, El Devino, Eden en Es Paradis), New York, Dallas, Sydney, Singapore, Dubai en Amsterdam om er maar een paar te noemen. In recente summers Love to be… is teruggekeerd naar Ibiza voor een reeks feesten in San Antonio met Pukka up-bootfeesten en bij de legendarische Ruimte met Carl Cox. De officiële Love to be… Geschiedenis van het huis Sheffield-evenement in 2016 in Magna trok binnen maar liefst 5000 mensen en de afgelopen 2 jaren heeft het team uitverkochte evenementen gehouden rond het VK

Rondleidingen en thema’s

Love to be… nachten zijn uitbundige evenementen waar de nadruk ligt op kwaliteit ondergronds House muziek. All star line-ups inclusief Meesters aan het werk, Sasha, John Digweed, Graeme Park, Todd Terry, Brandon Bloc, Tony Walker, Paul Taylor, Marc Dennis, K Klass, Jason Herd, Marshall Jefferson en veel meer hebben vaak de decks op love to be… feestjes. Love to be … thema veel van de tours naar? passen bij de locatie. Onlangs in Londen, in The Embassy Club, ze hielden een “Love to be… red” tapijt” feest. Op deze evenementen nodigen ze celebs uit om te komen en feesten, soms laten ze los achter de decks in het geval van Take That’s Howard Donald, Boy George van de Culture Club en bokser Nigel Benn om er maar een paar te noemen.

Love to be… heeft een aantal van de beste uitgenodigd PA’s en muzikanten om op te treden bij evenementen waaronder Ce Ce Rogers, Shovell, Angie Brown, Chrissy Ward, One Foot in the Groove, Alexis Hall, Alison Limerick en veel meer. Ons 25-jarig jubileum neemt de menigte mee op een reis door huis, uit het midden van de jaren 90 toen de buitenlucht raasde ging naar binnen en de term superclub werd geboren, tot op de dag van vandaag met een ongeëvenaarde selectie van de muziekde afgelopen 25 jaar geprezen. Niet veel merken krijgen de kans om vier 25 jaar dus maak deel uit van de geschiedenis en breng Love to be… naar uw locatie.

Event Timeslots (1)

Woensdag
-
The Global Connection Show - Love to be...