Redolent Music – DJ Chus & La Santa

Redolence Radio is de wekelijkse podcast van Redolent Music, een nieuw label opgericht door Electronic Music DJ’s en producers Chus & La Santa, dat een multiculturele en eclectische groep nieuwe getalenteerde producers van over de hele wereld vertegenwoordigt.

Redolent Music doet denken aan oude tribale dansmuziek, etnische diepe klanken, suggestieve ritmes, suggestieve zang en geurende drums die ze in een moderne elektronische muziekwereld brengen.

DJ CHUS, Madrid, Spanje

Als discipline en talent samengaan, kan er maar één resultaat zijn.

DJ First, muziekcurator, elektronische muziekproducent, remixer, oprichter van Stereo Productions, maker van het baanbrekende Iberican Sound en mede-oprichter naast La Santa van Redolent Music.

Zijn muziekstijl is een heerlijke mix van organische house, warm en intens met een vitale en robuuste tribale essentie die op natuurlijke wijze versmelt met melodische en evoluerende geluiden, percussieritmes en drums die altijd aanwezig zijn.

Een lange carrière gebaseerd op zijn autodidactische karakter en zijn constante verdediging van muzikale kwaliteit heeft hem tot een van de meest gerespecteerde DJ’s in de industrie gemaakt. Dit resultaat blijft duidelijk zowel in zijn verrassende DJ Sets als in zijn werk in de studio.

Zijn leven leidt hij met absolute toewijding, onbetwiste professionaliteit en passie, voortdurend evoluerend naar nieuwe tendensen. De kracht van Chus zit in zijn charisma en de unieke en pure manier waarop hij met mensen omgaat. Chus heeft een loyale sociale fanbase, waaronder een breed scala van alle leeftijden, en vertegenwoordigt een onschatbare muzikale erfenis die hem naar de top van succes heeft geleid.

LA SANTA, Madrid, Spanje

La Santa, geboren in Madrid, Spanje. DJ & Muziek Producer. Goede vibes, Minimal/ Deep Tech, Deep House, Tech-House & Techno. Voor La Santa is muziek het belangrijkste in haar leven en dat voel je in haar sets, waar haar hartslag wordt gemeten door beats.

La Santa is altijd in constante evolutie op zoek naar ritmes vol sensualiteit waarbij het geluid rechtstreeks uit haar hart komt en dat voelbaar is van het eerste spel tot de laatste tel. . Of je nu wilt dansen, dromen, verbinding zoeken met jezelf of gewoon liefhebben… De muziek van La Santa zal je een vrij gevoel geven; de intensiteit waarmee je het zult leven, hangt af van het volume dat je je leven wilt geven.

Event Timeslots (1)

Dinsdag
-
Redolent Music - DJ Chus & La Santa