Music in the Air – Villahangar captain

Filippo Donato is zijn echte naam :

Hij werd geboren in Sicilië, Messina in 1983. Op jonge leeftijd van 13 jaar Philip Knight kreeg een ware passie voor housemuziek, maar even later kwam hij in de discowereld van zijn stad.. In 2004 verhuisde hij naar Milaan, waar hij nu meer tijd doorbrengt en energie op zijn gewenste werken en productie waardoor hij een kans om als professionele DJ naar de clubs van Milaan te gaan.

Vanaf medio 2006 is Filippo geïnteresseerd in experimentele klanken en meer “techy” van de housemuziek, maar zijn hart ligt altijd bij electro house, dus hij kan het mixen en kleurrijke melodieën creëren en geweldige sfeer.

Philip KnightMavee

Grote passie voor muziek en groot talent als DJ en producer Matteo Saverio Cacciola die opereert onder het naam Mavee of Matt Sawyer werd geboren in Calabrië, Italië. Na zijn afstuderen aan de middelbare school verhuisde hij naar Milaan en daar begon samen te werken met maestro Raffaele Cacciola en perfectioneerde zijn kennis en technieken op het gebied van klassieke en kamermuziek.

Vanaf 2008 speelt hij in het clubcircuit van Milaan (The Club, Byblos, Divina, Tocqueville13, Oude Mode) Mavee haalt zijn invloed uit de House scene van de jaren 90 met een sound dat is een mix van old school en electronica Zijn droom is om door middel van muziek emoties en gevoelens over te brengen die mensen blije gevoelens kunnen geven aan de herinneringen die zij hebben.

MaveeAndrea

ANDREA aka Andrea Pellizzari, gerenommeerde Italiaanse dj en tv-persoonlijkheid die te zien was in tv-shows als “Le Iene”, “Urban Legends”, “Reality” circus”. Samen met de muziek ontwikkelde zich een succesvol parallel werktraject als eenproducer, met een radiocarrière bij o.a :

(Radio Italia Network, Rai Radio 2, RDS, Radio Deejay, Radio Hoofdstad, Radio 105) en als DJ in de belangrijkste Italiaanse en Balearen clubs (Ibiza Formentera) werkervaring opdoen, wat later een constante werd kenmerk van zijn carrière. Met Mavee is de oprichter van de labels Top Town records en Villahangar.

AndreaAirbas

De Italiaanse DJ-producer Roberto Sant draait sinds 2012 onder de naam Airbas, toen hij geboorte gaf aan zijn project van elektronische muziek in zijn studio in het noorden van Italië. Na een jeugd waarin pianospelen centraal stond, werd de muziek van Airbas cultuur en groeide van elektronische tot technomuziek in de vroege jaren 90, toen hij zijn eerste platenspeler kocht en begon te spelen in verschillende clubs. Later, in de eerste jaren van 2000, richtte hij zich op projecten.

Zijn huidige doel is om tracks te produceren die worden gekenmerkt door typische elektronische beats vermengd met het hedendaagse, daarom strekken de klanken zich uit van electro-pop -ook beïnvloed door NU Disco- tot Deep en Tech-House, meer geschikt voor dansvloeren. Hij tekende onlangs een contract met Prison Entertainment, Emotive Sounds, Belove Records, Crumpled Music.

Airbas

Event Timeslots (1)

Dinsdag
-
Music in the Air - Villahangar captain