Jacobs in de Ochtend

Tom Jacobs, geboren en getogen in Haarlem. 7 mei 1965 zag hij het levenslicht. Al heel vroeg was hij gegrepen door audio apparatuur, hij was drie jaar toen hij zijn eerste koffer grammofoon kreeg van niemand minder dan zijn goede vrienden…, Sinterklaas en pieten. Volgens zijn ouders zou het wel minder gaan worden maar helaas dus niet…. het werd erger dan ze ooit konden vermoeden. Er kwam een cassette deck, bandrecorder later een mengpaneel vier kanaaltjes. Laten we een klein sprongetje maken, zeg vier jaar verder.

Tom was zeven jaar, en had een FM microfoon waar mee je een frequency kon in stellen en dan was je op een afstand van 10 meter op de radio te horen. Hier in zat een FM printje van heel laag vermogen, Tom heeft het printje er uit gehaald en waar de microfoon aan zat aangesloten op een rec uitgang van zijn versterker, de enkele draad antenne op de binnen kern van de grote 27 mc antenne aangesloten waar uit bleek dat hij te horen was tot in de binnenstad van Haarlem. Het werd alleen maar beter want wanneer er een piraat begon werd Tom Gebeld en zo werd dit zijn leven. Al snel was er een thuis studio, en werd Tom gevraagd voor lokale omroepen Dubble Dutch Radio was het eerste station waar hij voor ging draaien. Even later werd het antenne Bloemendaal daar op volgde Z.FM Zandvoort. Daar waren zijn programma’s de Hitversnelling, De watertoren en later samen met Patrick Tramper het programma Kustwacht.

Vele stations volgde nog, Haarlem 105, Stads radio Almere, Almere FM, Easy FM en Radio 036. Zo begon Tom met een Radio productie bedrijf, Studio 036 Almere. Hier maakt hij het dagelijks programma Jacobs in de ochtend als syndicated, en heeft zijn werkzaamheden vooreen groot regionaal station in België ( Diest ) daar presenteert hij het programma The Party Train. Inmiddels is Jacobs in de ochtend te horen op ruim 33 radiostations in binnen en buitenland, en er komen er maandelijks nog steeds bij.

Event Timeslots (5)

Maandag
-
Jacobs in de Ochtend

Dinsdag
-
Jacobs in de Ochtend

Woensdag
-
Jacobs in de Ochtend

Donderdag
-
Jacobs in de Ochtend

Vrijdag
-
Jacobs in de Ochtend