Goddess Is A DJ – Nathassia

NATHASSIA (spreek uit als Natasha) is een geschiedenis makende elektronische muziekartiest en ambassadeur voor multiculturalisme. Haar wekelijkse Goddess Is A DJ-radioshow wordt uitgezonden naar miljoenen luisteraars in meer dan 31 landen, gepland op toonaangevende dance-muziekzenders naast de grootste DJ’s in EDM, waaronder het EDM Festival Channel van DI.FM. Onlangs te zien in DJ Mag.

Nathassia schreef muziekgeschiedenis door de eerste elektronische muziekartiest te zijn die live optrad in de Luxor-tempel in de Vallei der Koningen in Egypte, tijdens het Nefertiti International Fashion Festival. NATHASSIA is half Nederlands en half Indiaas en straalt een betoverende kwaliteit uit. Haar vocale stijl, muziek en live optredens brengen zowel oosterse als westerse culturen samen in een betoverende stijl.

Nathassia’s laatste drie singles maakten Club MTV’s Big 20. Huidige single “Rainmaker” staat eerder dit jaar op #17 met “In My Head” #9 en haar vorige single met D3FAI vorig jaar “Change The World’ was #14 en had ook enorme steun van KISS FM.

Nathassias-BoudoirNa het eerste wereldwijde succes te hebben geproefd als een aanbevolen artiest, waaronder A List op UK Radio & live op de Nederlandse nationale radio met mensen als Soulcast & Moonbeam, is NATHASSIA doorgegaan met het succesvol smeden van haar eigen stijl en geluid als elektronische muziekartiest met recente steun van Blasterjaxx , Andi Durrant, M.I.K.E.Push & BL3ND.

Mauritius Times zei over Nathassia Devine: “Ze is een rolmodel voor multiculturalisme” en “Ze is een verbluffende combinatie van Nederlands en Zuid-Amerikaans met traditionele Indiase roots, die een zeldzame en betoverende kwaliteit van elektronica uitstraalt, versmolten met elegant vervaardigde wereldmuziek. Beschreven door prominente muziekjournalisten als “het nieuwe gezicht van de danscultuur” en “deze generaties Kate Bush”, brengt haar muziek Oost en West samen in een betoverende stijl.

Lockdown bracht de DJ in Nathassia naar buiten en Goddess Is A DJ was geboren. Ze draait het beste in EDM, Electro House, Bass House en Future House met een scheutje haar eigen clubhits. Je kunt haar wekelijkse radioshow Goddess Is A DJ van NATHASSIA horen op een overvloed aan radiostations zoals Tune1, MaxDance, Lumix FM, Loop Radio, Hot Hits etc.

Bekijk haar maandelijkse liveshow op : Goddess Is A DJ by NATHASSIA

Recording-Studio-NathassiaNATHASSIA SCHRIJVER/VOCALIST :

Naast haar eigen releases is Nathassia een gepubliceerde songwriter en zangeres met credits voor een groot aantal muziekartiesten, waaronder Moonbeam-single en -album (Black Hole Recs), Soulcast-single “Someone lIke Me” (Time Recs) & Lost Witness volgende single “Hemel & Hel” (Armada)

Haar co-producer voor topzang is de Grammy-winnende schrijver/producer Bruce Elliott-Smith, die een overvloed aan single-releases op de hitlijsten heeft, waaronder: ATB, Bellatrax, BoA, Danny Howard, Dr Kucho, Dannni Minogue, Don Diablo, Kylie, Moonbeam , Paul Oakenfold, Ron Van Den Beuken en nog veel meer! Meer informatie : https://www.bruceelliottsmith.com/releases

NATHASSIA SOCIAL MEDIA LINKS January 2021

Facebook 266k likes : https://www.facebook.com/NathassiaDevine
Twitter 66k followers : https://www.twitter.com/nathassiadevine
Instagram 33k followers : www.instagram.com/nathassiadevine
Spotify 6.7k followers : Spotify
YouTube 5.3k subscribers : https://www.youtube.com/user/NathassiaDevine
Soundcloud 5.2k followers : https://soundcloud.com/nathassiadevine
Mixcloud 1k followers : https://www.mixcloud.com/goddessisadj
Website : www.nathassia.com

Event Timeslots (1)

Zondag
-
Goddess Is A DJ - Nathassia