Globalsessions – Paul Rudd

DJ, songwriter, platenproducent, artiest, labeleigenaar en remixer… Paul begon in de jaren ’90 als radio-dj. Je kon hem destijds vaak in de weekenden aantreffen bij het Capital Radio Cafe op Leicester Square, waar hij vervolgens als DJ op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk en vervolgens in de wereld ging draaien, voordat hij begin jaren 2000 terugkeerde naar de Britse clubscene.

LogoPaul had een passie voor muziek en vanuit zijn werk in de radio-industrie ging hij door met het remixen , voor onder andere Mastermix en DMC wereldwijd onder verschillende namen.

Paul besloot dat hij niet alleen creaties van andere kunstenaars wilde bewerken, maar ook enkele van zijn eigen creaties wilde maken. Dus in 2011 deed hij precies dat! Hij heeft tot nu toe 16 officiële wereldwijde releases, 2 albums en twee keer genomineerd voor MTV award unsigned.

BORISHij heeft nu zes keer de UK Official Club Charts TOP 5 bereikt, samen met de Music Week Commercial Pop Charts. Hij bereikte ook de nummer 1 plek in The Dance Top 30 in Canada en bleef twee weken op nummer 1 in de prestigieuze Top 100 Dance Chart in de VS.

Snel vooruit naar het heden en Paul is nu DJ’s over de hele wereld en heeft een wekelijkse digitale radioshow ‘Globalsessions’ die over de hele wereld wordt uitgezonden.

Het verhaal van PAUL RUDD is nog lang niet voorbij.

Event Timeslots (1)

Vrijdag
-
Globalsessions - Paul Rudd