Danu5ik

Danu5ik
5ik Beats Radio
House, EDM, Dance, Mainstream5ik Beats is een radioshow gemixt door DJ Danu5ik die de heetste muziek van vandaag naar beneden gooit. Of je muzieksmaak nu EDM-tracks of de beste dance en pop van vandaag is, je zult zeker genieten van deze 5ik-beats. Danu5ik is een internationale EDM DJ en producer uit Londen. Een begaafd muzikant, schrijver en performer, zijn muziek belichaamt dynamische beats, hypnotiserende zang en een algeheel aanstekelijk karakter dat zijn publiek boeit. Met het vermogen om een blijvende impact te hebben en energie te brengen in elke kamer waarin hij speelt, is het altijd een ervaring wanneer hij de draaitafels aanraakt.

Hij is gespecialiseerd in house- en dansmuziek en is consequent genomineerd voor zijn singles en mashups in talloze awardshows. Van het winnen van Electronic Artist of the Year (2016) bij de Independent Music and Entertainment Awards (IMEA) tot het winnen van Electronic Album of the Year 2018 (Day Light/Dark Night), Danu5ik heeft bewezen zijn eigen succesvolle pad te banen via de DJ en muziek tafereel. Hij wordt momenteel genomineerd bij de IMEA-awards 2019 voor Electronic Artist of the Year en Electronic Song of the year voor zijn track “Far”.

Danu5ik organiseert een EDM-radioshow genaamd 5ik Beats Radio die wereldwijd wordt uitgezonden via 120 verschillende radiokanalen en momenteel meer dan 80.000 luisteraars heeft. Hij heeft een passie voor het breken en promoten van nieuwe records en doet dit wekelijks.

Event Timeslots (1)

Vrijdag
-
Danu5ik