Satellietschijf


Altijd Wel Iemand (Is Ook Schitterend cover) door Suzan & Freek.

Wat Suzan & Freek betreft één van de mooiste Nederlandstalige liedjes: ALTIJD WEL IEMAND. Het tweetal heeft hun eigen versie van gemaakt! Orgineel is het een nummer van de Nederlandse rockband I.O.S. uit 2006. Het nummer gaat over het feit dat er altijd wel een persoon voor je klaar staat. Het gaat ook over een man die vanwege drukte nauwelijks bij zijn vrouw kan zijn. Het nummer haalde in 2006 de 17e positie in de Nederlandse Top 40.

Suzan & Freek kun je gerust een online sensatie noemen met hun covers op YouTube kanaal. Ze braken ook door met hun cover en nummer 1 hit “Cheerleader”. Inmiddels hebben ze wekelijks een eigen rubriek op een bekende radio zender en starten dit najaar met hun eerste clubtour. Luxor Live, Hedon en de Mezz in Breda zijn al stijf uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor TivoliVredenburg (16-11), Oosterpoort (25-11) en Paradiso (14-12). Voor tickets ga je naar de Ticketmaster.

Wij van Music-Radio4ALL zijn heel erg benieuwd of deze cover het net zo goed gaat doen als de Nederlandse rockband I.O.S. Die behaalde toen de 17e plek in de Nederlandse Top 40. Deze week hoort U het nummer Altijd Wel Iemand van Suzan & Freek als Satellietschijf bij Music-Radio4ALL………….


Reacties zijn gesloten.