Elke maandagavond vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur.

Even voorstellen

Nick Boersma

Nicky's Flashback 80's
Iedere maandagavond neem ik je een uur lang mee terug naar de jaren tachtig! Alles wat je hoort tijdens deze show wordt afgespeeld op mijn platenspeler. Dus geen cassettebandjes, cd's of mp3-tjes maar ouderwetse singles en maxi-singles!
80's muziek zoals het bedoeld is!


Mijn naam is Nick Boersma en ik ben zelf geboren in 1990. Ik heb dus de jaren tachtig niet zelf meegemaakt. Waar komt dus die passie van 80's muziek vandaan? Ik denk dat het 2003 of 2004 zal zijn geweest dat ik voor het eerst in aanraking kwam met 80's muziek. Dit was door de game "Grand Theft Auto - Vice City". Een spel dat zich afspeelt in 1986, en wanneer je daar in auto's rijdt kun je radiozenders kiezen met uiteraard heel veel jaren 80 muziek. Denk aan: "Waiting for a girl like you" van Foreigner en "Self Control" van Laura Banigan. Ik vond het zulke mooie muziek dat ik er gelijk ben ingedoken en kocht vrij vlot een 4-dubbel cd met the best of 80's muziek. Later dat jaar kocht ik mijn eerste pick-up en struinde ik wekelijks de kringloop af om jaren tachtig singels en LP's te scoren.Als je aan mij vraagt wat de beste 80's-acts zijn dan zeg ik: Bronski Beat, Modern Talking & Matt Bianco, de laatste komt gelukkig nog regelmatig terug naar Nederland voor een concert!

Dus luister iedere maandag tussen 19:00 en 20:00 naar Nicky's Flashback 80's op Music-radio4all en geniet van het authentieke geluid van mijn eigen vinylcollectie!


Nick's Flashback 80's
Voor verzoek, op of aanmerkingen ? Stuur mij dan gerust een mailtje: nickyboersma51@hotmail.com

facebook