Rudie Versnel Zingt Zijn Single “Mijn Lieve Schat” Voor Vrienden En In Gedachten Ook Voor Zijn Ouders.

Op hele jonge leeftijd zong hij mee met Nederlandstalige liedjes op de bar van de camping kantine….dat vonden de gasten leuk maar ook hij want dan kreeg hij weer een chocomelk. Nu vele jaren later is Rudie Versnel nadat hij een tijdje in de paarden heeft gezeten zoals hij zelf zegt, de microfoon weer gaan pakken. Hij heeft gewacht totdat zijn eigen kinderen volwassen waren. Hij verhuisde naar Spijkenisse en leerde daar een horecaondernemer kennen die hem vroeg om de karaokeavonden in zijn café te verzorgen. En zo is het allemaal weer begonnen.In dat café zong hij met echte grote namen die daar optraden, Frans Bauer, Andre Hazes Jr., Peter Beense, Dries Roelvink zijn maar een paar namen. Mijn grootste fan, mijn moeder werd ernstig ziek en voor haar wilde ik nog een single opnemen, maar helaas kwam het niet zover en verloor tot overmaat van ramp in korte tijd mijn beide ouders. Zingen op de begrafenis lukte mij niet, maar heb de muziek vooraf ingezongen en werd gedraaid.Het was uiteindelijk mijn vriendin die mij aanspoorde tot het opnemen en uitbrengen van een single. Ik maakte een afspraak bij Roy Otters, erg zenuwachtig en zonder studio ervaring besloot ik daar mijn nummer op te nemen. Mijn eerste single die ik speciaal voor mijn vriendin maar ook voor mijn ouders zing, al kunnen zij het niet meer mee maken, maar wat zouden ze trots geweest zijn, aldus Rudie.