Stefania & de OranjeLeeuwinnen – Run Together (Official Dutch WEURO2022 Anthem)

Op vrijdag 1 juli bracht de Nederlands/Griekse zangeres Stefania in samenwerking met de KNVB en ROQ ‘N Rolla Music de single ‘Run Together’ uit. Dit is het officiële volkslied van de OranjeLeeuwinnen. Met dit nummer komt het hele land in de stemming voor het UEFA European Women’s Football Championship 2022. Het pop/dance nummer flirt met het kenmerkende geluid van de jaren 90 en is nu beschikbaar op alle grote streamingplatforms.Het energieke refrein van ‘Run Together’ past perfect in de geest van de OranjeLeeuwinnen. En dat is geen toeval. Stefania organiseerde samen met hitproducer Fraasie een brainstormsessie op het trainingskamp van de OranjeLeeuwinnen. De opdracht: Schrijf op wat je voelt als je een wedstrijd speelt. De emotie die hier naar boven kwam werd de basis voor het aanstekelijke nummer ‘Run Together’.