De uit Ierland afkomstige zanger David Owens komt met debuutsingle

De single “Ghost” is de eerste commerciële release van singer/songwriter David Owens. Het is een sfeervolle folksong met veel warmte en melancholie. Deze single “Ghost” is een nummer over opgroeien, over uit elkaar groeien en weer bij elkaar komen alsof er nooit iets is veranderd. Die verbinding die je met iemand kunt voelen, zelfs als ze duizenden kilometers verderop zijn. Ik schreef dit nummer tijdens een verblijf in mijn ouderlijk huis in Galway, speelde rustig gitaar in mijn kamer en neuriede melodieën voelde me super rustig en ontspannen, wat altijd tot de beste dingen lijkt te leiden, aldus David.David is 1 van de meeste bekende straatmusici van Ierland, de laatste jaren met zijn babyvleugel in Grafton Street en tijdens de coronaperiode heeft hij zijn songwritingskills uitgewerkt. Hij is ontzettend blij met zijn eerste single en hoopt ook in Nederland nieuwe fans er bij te krijgen. Deze prachtige single “Ghost” is de eerste van 3 singles die verschijnen in 2022.