NIEUWE SINGLE !!FEESTZANGER LINDERS “IK BEN WIE IK BEN”

Feestzanger Linders uit Oldenzaal komt met zijn nieuwe single “Ik ben wie ik ben” en dat kan maar zo eens verwijzen naar zijn eigen persoon. Want toen Tom Linders in 2009 begon met zingen werd hij al snel de Oldenzaalse Jan Smit genoemd, hij trad overal op, grote maar ook kleine feesten, het maakt hem niet uit.Toen hij in 2018 toch besloot even te stoppen, kwam hij in 2020 terug onder de artiestenaam Feestartiest Linders en dat het feest is met hem, dat is zeker !! Hij is een lekkere nuchtere tukker en zingen is zijn grote passie en geniet van elk optreden vandaar dat dan ook de titel “Ik ben wie ik ben” zeker op zijn plaats is.Dit nieuwe nummer is opgenomen bij producer Juan Richard in de VolksRock Studio en zal worden uitgebracht onder het label ‘Nationale Artiesten Parade’