Nieuwe Release: Jeff van Vliet – Ik Zou Zo Graag

Ik zing over de liefde van mijn leven in mijn gloednieuwe lied ‘I would love to’. Zij is de reden dat ik besta, dus ik ben extatisch als ze voor me verschijnt. teksten die ook in het nummer voorkomen, maar die ongetwijfeld ook zijn hoe ik me voel over mijn grote liefde. Jeff van Vliet vult aan: “Het is weer een gezellig nummer en ik hoop dat iedereen er weer mee gaat zingen.”De meest recente singles van Jeff van Vliet, “One day”, “Gabber” From now on” en “Hey Jongens”, hebben het goed gedaan. Koken is ook een van Jeffs interesses. Jeff verklaart dat het fantastisch is om gasten te trakteren op verrukkelijke en uitnodigende keuken.Hij rondde zijn culinaire opleiding af in januari 2020 en reist momenteel door het land als zingende kok in Nederland. een leuke avond vol zang, eten en entertainment. Hij zingt natuurlijk al zijn originele nummers, maar hij doet ook veel covers, en hij is echt trots om “I Would Like So Much” vandaag aan zijn repertoire toe te voegen.