Jonge Hiphop / Rapper uit Almere komt met single “Finesse”

Al enige jaren is de talentvolle in Almere wonende M33st3r Danny actief in het muzikale wereldje, zo maakt hij arrangementen, schrijft teksten en treedt hij zo nu en dan op. Danny ademt muziek en schut de tekst zo uit zijn mouw, het mooie is zijn energie waarmee hij zijn teksten ten gehore brengt op het podium.Tijdens een talentenjacht voor feest artiesten in Almere, zat een scout van Future Music bij toeval in de jury en zag daar een weergaloos optreden van een jonge hiphop/rapper die een complete show aan het geven was. Dit was de eerste ontmoeting tussen M33st3r Danny en zijn toekomstige label. Na het optreden gingen ze in gesprek om te starten en nu is de eerste singel met de titel “Finesse”een feit.De melodieuze muzieklijn is afkomstig van producer By Truly die er samen met Danny iets moois van heeft gemaakt en de passende tekst is door Danny zelf gemaakt. De singel komt uit onder het label vanLumineux Music en het team van Future Films heeft er super dikke clip bij gemaakt.