DANNY DIËGO KOMT MET SUPER VETTE SINGLE “ZOMERNACHTEN”

Het gaat DANNY DIËGO voor de wind, want voor deze super sympathieke spring in het veld uit Bergen op Zoom die eerder al eens uitpakte met topnummers zoals o.a. “Oyalela“ Lang leve de liefde “ “Ik ga leven” en begin dit jaar met de gevoelige ballade “Alleen met jou” kwam pakt nu opnieuw uit met een bom van een up-tempo nummer.Met zijn nieuwe release “Zomernachten” kiest Danny resoluut voor een frisse vibe met zomerse klanken waarmee hij meteen zorgt voor een geweldig vakantiegevoel.Dat Danny Diëgo gaat voor een lange hete zomer is ook zeker te zien in de geweldige videoclip die bij het nummer gemaakt is, een clip die zeker veel laat zien en je meeneemt in de zomerse sferen. Ook is er een geweldige hoofdrol in deze clip weggelegd voor een look a like Pirates of the Caribbean. Dus kijk de clip !!