Nieuwe Release: Wesley Ponsen – Ik Zal Geen Traan Meer Om Jou Laten

Wesley Ponsen kan het luid en duidelijk verkondigen. Wesley heeft vanaf woensdag 5 juni 2022 een platencontract bij Cornelis Music en niet alleen hij, maar de hele crew daar gelooft dat hij enorm kan slagen met deze bom. In ieder geval zal hij de komende twee jaar ijverig aan zijn muzikale carrière werken, zodat heel Nederland de naam Wesley Ponsen in ieder geval één keer heeft gehoord.I Will No More Tear To You zou een uptempo versie moeten worden, adviseerde Wesley zelf aan producer Manfred Jongenelis. Binnen een dag had Manfred het tempo veranderd en vrolijke elementen aan de muziek toegevoegd die echt optimisme opwekken. dan, de beslissing om verder te gaanWesley raakte voor het eerst geïnteresseerd in de muziek van Frans Bauer door een gesprek dat hij met hem had op een dag dat “Hart voor Muziek” werd opgenomen. “Frans kwam naar me toe en vertelde wat historische gebeurtenissen. Het blijkt dat hij vaak met mijn familie optrad en veel tijd met ons doorbracht. We hebben in totaal dertig minuten met elkaar gesproken. Daarna stapte ik in de auto en heb gekeken wat Frans in de tussentijd beschikbaar had gesteld. Ik ontdekte dat terwijl ‘Ik Zal Geen Tear Om You’ niet op Spotify stond, het op YouTube stond. De originele plaat werd destijds vaak bij ons thuis gedraaid, zoals ik kan nog steeds duidelijk herinneren. Dit deuntje verdient gewoon