Format – Solid Sessions (Joris Voorn Remix)

EEN 21e EEUWSE OPLOSSING VOOR EEN ‘SOLID SESSIE’ : JORIS VOORN VERBEELDT DE KRACHT VAN FORMAAT.Een klassieker verpakt met een nogal eenvoudige titel, ‘Solid Session’ is terug om te glinsteren en schitteren op Be Yourself Music met dank aan topschutter Joris Voorn, en brengt het geluid van mede-Amsterdamse grootheid Orlando Voorn, onder zijn Format-alias, helemaal up-to-date na dertig jaar wachten.De dansende synth-noten spelen als een neonfontein, en achtergrondtoetsen bieden een warme bescherming, stijgen en dalen met een bescheiden maar allesomvattende gratie: deze sessie, met voorbijgaande blikken naar Three Drives en CRW, laat de koptelefoon bruisen en de arena’s vol energie. De erfenis van het origineel wordt hoog in het vaandel gedragen: zelfs wanneer het zijn meest puntige punt bereikt, houdt Joris een helder hoofd ten behoeve van degenen die soortgelijke verlichting willen.