SatellietschijfPiratenkoning ‘Jannes’ brengt zijn vierde single uit.


Het afgelopen jaar 2017 was een bewogen jaar met een lach en een traan en als hoogtepunt een nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Dit album is deze keer tot stand gekomen i.s.m. Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en
Norus Padidar. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af en zijn de kenmerken van het prachtige nieuwe album. Het album draagt dan ook de naam ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Naam is bewust gekozen, want Jannes draagt het op aan zijn grootste fans. Het album bevat 12 nieuwe liedjes en 1 ervan is “Jouw herken ik met mijn ogen dicht” Op zijn Facebookpagina schrijft Jannes “Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik. 2018 wordt ook weer een jaar vol feestelijkheden en er gaan mooie dingen gebeuren zegt ‘De Piratenkoning Jannes’ , maar wat dat is houd hij nog even geheim.

Deze week is zijn nieuwste singel te horen “Jouw herken ik met mijn ogen dicht” als Satellietschijf bij Music-Radio4ALL……………………..Reacties zijn gesloten.